همین طور که میدونین برای سفر به کشورهای اروپایی نیاز به ویزای شینگن داریم که این ویزا برای سفر به 27 کشور اروپایی کاربرد داره. این کشورها قوانین مشترکی برای کنترل مرزها دارند. از اینرو، شهروندان شینگن میتوانند آزادانه بین این کشورها تردد کنند، اما مهاجران و مسافران خارج از این محدوده، نیاز به ویزای شینگن دارند. اگر قصد سفر به حوزه شینگن را دارید، میتوانید خدمات اخذ ویزای شینگن را از سفرهای آخر هفته دریافت کنید
مدارک مورد نیاز ویزای شنگن
گذرنامه اسکن گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ سفر | اطلاعات شخصی آدرس و تلفن پاسخگو در ساعات کاری | فرم مشخصات تکمیل شده متن برای نمونه | مدارک اضافی در صورت نیاز از طریق کانتر به شما اعلام میشود |
در اینجا نیاز هستش که شمار رو با انواع ویزای شینگن آشنا کنیم.
همانطور که میدانید ویزای شنگن یا Schengen Visa مجوزی است برای اقامت کوتاه مدت در کشورهای منطقه شینگن که به گزارش وبسایت رسمی شینگن «بزرگترین منطقه بدون نیاز به پاسپورت» در جهان شناخته میشود.
شهروندان برخی کشورها از جمله ایران برای سفر توریستی یا تجاری به هر یک از کشورهای اروپایی عضو شینگن نیاز به اخذ ویزا شینگن دارند که به آنها اجازه اقامت در این منطقه برای حداکثر 90 روز را میدهد
ویزا شینگن براساس هدف سفر، انواع مختلفی دارد. به طور کلی ویزای توریستی شینگن به سه دسته کلی تقسیم میشود:
ویزا شینگن نوع A
این ویزا برای ترانزیت فرودگاهی است و به فرد اجازه میدهد تا در یکی از فرودگاههای حوزه شینگن توقف کرده و سپس به مسیر خود ادامه دهد. این ویزا در همه فرودگاههای حوزه شینگن معتبر است، اما دارنده آن نمیتواند از محدوده فرودگاه خارج شده و وارد کشورهای حوزه شینگن شود.
ویزا شینگن نوع B
با این ویزا که از نوع ترانزیتی است فرد اجازه دارد تا حداکثر 5 روز با خودرو یا قطار از حوزه شینگن خارج شود. مسافر بعد از 5 روز باید کشور حوزه شینگن را ترک کند.
ویزا شینگن نوع C
این نوع ویزا که همان ویزای رایج و محبوب شینگن محسوب میشود، به مسافران حوزه شینگن که با قصد تفریح، دیدار اقوام و دوستان، شرکت در رویدادهای مختلف و … به این منطقه سفر کردهاند، اجازه اقامت کوتاه مدت میدهد. این نوع ویزا خود به سه دسته تقسیم میشود:
ویزای سینگل یا یکبار ورود شینگن
اگر با درخواست ویزای شما موافقت شد و در ویزا نوشته شده باشه یک بار ورود، به این معنی هستش که تا پایان اعتبار ویزای شینگن شما، فقط یکبار اجازه ورود به کشورهای این حوزه رو به شما دادن و برای سفر مجدد بایستی کجددا اقدام بفرمایین. تقریبا برای اکثر مسافران به اروپا برای بار اول این حالت اتفاق می افتد.
ویزای دو بار ورود شینگن
اگر بر روی ویزای شما عدد دو بار ورود درج شده باشه به این معنی هستش که به شما اجازه دو بار سفر در طی مدت 180 روز رو دادن و براحتی می تونین در بین کشورهای این حوزه سفر کنین. البته در بعضی مواقع نیاز نیس که حتما به کشور خودتون بر گردین و می تونین با سفر به یک کشور سومی که خارج از این اتحادیه باشه مدتی رو بمونین و مجددا به کشورهای شینگن سفر کنین.
ویزای مولتی یا چند بار ورود شینگن
این نوع ویزا به هر شخص گردشگری اجازه چند بار ورود به خاک اتحادیه اروپا رو میده و تقریبا بطور نا مجدود می تونه به این کشورها سفر کنه. البته در بعضی مواقع قوانین سختگیرانه هستش و بدین صورت که فرد دارای این ویزا میتواند هر 6 ماه یکبار به مدت 90 روز به کشورهای شینگن سفر کند. بر روی این ویزا برچسب چند بار ورود درج میشه.
ویزای شینگن نوع D
جدا از این ویزاها یک نوع دیگه از ویزای شینگن وجود داره به نام تایپ دی که برای اهداف تجاری و تحصیلی صادر میشه و به دو دسته مولتی و سینگل تقسیم میشه.
کشورهای ویزای شینگن
همانطور که گفته شد، 27 کشور اروپایی عضو اتحادیه شینگن هستند. این کشورها شامل اتریش، بلژیک، دانمارک، جمهوری چک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتویا، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالتا، هلند، نروژ، لهستان، پرتقال، اسلواکی، اسلوانی، کرواسی، اسپانیا، سوئد و سوئیس میشوند.
تمدید ویزای شینگن
برخلاف ویزای بسیاری از کشورها این ویزا در اتحادیه اروپا امکان تمدید نداره و شما بایستی سر موعد ویزا از این اتحادیه خارج بشین بخاطر اینکه هر جور و هر نوع تاخیر در خروج از اتحادیه در پرونده شخص گردشگر ثبت میشه و برای دفعات بعد دچار مشکل میشه.
شرایط ویزا شینگن
برای دریافت خدمات این نوع ویزا، کارشناسان سفرهای آخر هفته تمام اطلاعات و مشاورههای لازم درباره شرایط ویزای شینگن، قوانین، مدارک لازم، هزینه ویزای شینگن و نحوه گرفتن ویزا شینگن را در اختیارتان قرار میدن. به این ترتیب، در صورت واجد شرایط بودن جهت درخواست ویزای شینگن اقدام میکنن.
مراحل اخذ ویزای شینگن
اگر متقاصی سفر به اروپا هستین بایستی در کنار این مدارک سابقه سفر خوبی نیز داشته باشین تا بتونین افسر سفارت رو به درستی متقاعد کنین که در سر موعد بلیط بر می گردین. بر همین اساس لطفا فرم زیر رو پر کنین و کارشناسان ما با شما برای تبادل اطلاعات و مدارک تماس میگیرن
مدت زمان صدور ویزا شنگن از زمان ارائه درخواست، حداقل حدودا 21 روز کاری طول میکشد.
دلایل ریجکتی ویزای شینگن
گرفتن ویزا شینگن شرایط خاص خود را دارد. به همین دلیل در روند بررسی تقاضای فرد، ممکن است به دلایل متعددی درخواست ویزا رد یا به اصطلاح ریجکت شود. دلایلی که در ادامه ذکر میشود، رایجترین دلایل ریجکت ویزا شینگن است:
چنانچه افسر پرونده قانع نشده باشد.
در زمان مصاحبه و انگشتنگاری، سوالاتی از شما پرسیده میشود که ممکن است پاسخ آنها برای افسر پرونده قانعکننده نباشد.
مدارک شغلی معتبر ارائه نداده باشید.
چنانچه مدارک جعلی از جمله مدرک اشتغال به کار نامعتبر به سفارت ارائه داده باشید، درخواست شما ریجکت میشود و اجازه اعتراض نیز نخواهید داشت. بنابراین حتما باید مدارک ارائه شده کامل و واقعی باشد.
مدارک مالی کامل و کافی نباشد.
یکی از مهمترین مدارک اخذ ویزا شینگن، تمکن مالی و گردش بانکی است. این مدارک نشاندهنده آن است که شما قادر هستید مخارج سفر خود را تامین کنید.
حساب بانکی خود را به صورت ناگهانی پر کرده باشید.
گزارش گردش حساب شما نشان میدهد مبلغ سپرده بانکی شما چطور در حساب بانکی جمعآوری شده است. چنانچه به طور ناگهانی و در زمان نزدیک به مراجعه به سفارت، مبلغ هنگفتی وارد حساب شما شده باشد، از نظر افسر سفارت، قابل قبول نخواهد بود.
بیمه مسافرتی و واچر رزرو هتل نداشته باشید.
برای مدت زمانی که در سفر هستید باید هتل رزرو کنید و بیمه مسافرتی خریداری کرده باشید.
توضیحات کافی درباره هدف و انگیزه سفر ارائه نداده باشید.
در زمان مصاحبه، باید هدف از سفر و برنامه دقیق خود را شرح کنید و محل اقامت شما مشخص باشد.
سابقه ارتکاب به جرم داشته باشید:
هر گونه سابقه مجرمانه حتی کوچک میتواند یکی از دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن شما شود.
سن پایین و مجرد بودن میتواند از دلایل ریجکت شدن باشد
کسانی که در سن زیر 30 سال و تنها (نه در قالب تور) سفر میکنند، ممکن است درخواستشان رد شود و این بدان علت است که افسر اطمینانی از بازگشت این افراد به کشورشان ندارد.
مدارک شغلی ارائه شده با درآمد شما همخوانی نداشته باشد.
چنانچه میزان درآمد شما با مدارک شغلی که ارائه دادهاید، همخوانی نداشته باشد، از نظر افسر پرونده ساختگی و جعلی است.